image_intro_alt

Rozenek: Ostatni dzwonek, aby odsunąć Antoniego Macierewicza od zarządzania polską armią

- Każdy kto przeczytał książkę pana Tomasza Piątka o Antonim Macierewiczu, rozumie w jak krytycznej sytuacji znalazła się polska armia, myślę, że ta wiedza powoli dociera również do prezydenta Andrzeja Dudy - ocenił Andrzej Rozenek w programie „Grafitti Popołudniowe”.

Zdaniem polityka SLD wypowiedzi np. prezydenckiego rzecznika są wierzchem całej afery związanej z polską armią. - Buldogi gryzą się pod dywanem – podkreślił Rozenek.

- Zasadnym jest pytanie, jak to się odbije na kondycji naszej armii, jak wpłynie to na naszą obronność, moim zdaniem źle - oświadczył.

- Mamy do czynienia z przysłowiowym ostatnim dzwonkiem, aby odsunąć Antoniego Macierewicza od zarządzania polską armią - podkreślił.

Oglądaj całą rozmowę z Andrzejem Rozenkiem w programie "Grafitti Popołudniowe".

Chcesz być na bieżąco? Zapisz się do naszego newslettera!